-->
-->
Едно поинакво утринско уживање: Кафе со сосема необичен вкус
-->
Вљубениците во кафето добија можност својот омилен напиток да го конзумираат на малку поинаков начин. Добро, не баш сите вљубеници.
Омено, сопственичката на едно австралиско кафуле дошла на идејата наместо во филџан, кафето да го служи во овошје и зеленчук.
„Керотчиното“ (капучино во морков) е направено случајно, на шега, но многумина веруваат дека ова би можело да стане вистински хит.
Освен во издлабен морков, капучино се служи и во издлабено јаболко, а проблемот е во тоа што од ваквите „садови“ се пие многу потешко, оти течноста често протекува.
Сепак, оние пољубопитните не би одолеале, а да не ги пробаат новите вкусови.
-->
-->
-->
Ново на Сител
-
ВМРО-ДПМНЕ: Нема веќе лекови на реверс од омилената веледрогерија
-
Веќе пет дена гори депонијата кај Прилеп
-
Штипска Онкологија има недостаток од кадар и просторни услови
-
Мицкоски во касарната ,,Гоце Делчев"
-
Преглед на вестите од светот
-
Вучиќ: Србија останува стабилна, нема одлука за избори по оставката на премиерот
-
Изненадувачки голема реколта на тутун годинава во Македонија
-
Тема на денот со Маријана Лончар Велкова, претседателка на организација на потрошувачи