Балкан
14. January 2022 - 16:27

Во Србија денеска 12.721 новозаразени со Ковид-19

Во Србија во последните 24 часа тестирани се 31.540 лица, од кои 12.721 биле позитивни, додека, за жал, 23 лица починале.

На респиратор има 103 пациенти.

Вчера во Србија беа тестирани 33.163 лица за коронавирус, од кои рекордни 13.753 биле позитивни, додека за жал, 19 лица починале.

Имаше 96 пациенти на респиратор.