Македонија
6. јуни 2023 - 10:45

Во прекин патниот правец Росоман-Кавадарци од 10 до 14 часот

На 06.06.2023 патниот правец Росоман-Кавадарци ќе биде во прекин во периодот од 10:00 до 14:00 часот, стои во соопштението од АМСМ.