Македонија
17. October 2021 - 12:10

Во Општина Новаци до 11 часот гласале 24,3 проценти од вкупниот број избирачи

Непречено и демократски се одвива изборниот процес во Општина Новаци каде се гласа на 24 избирачки места. -До 11 часот во Општина Новаци гласале 698 лица или 24,3 проценти од вкупно 2.868 избирачи регистрирани во Единствениот избирачки список, изјави Благој Петровски, претседател на ОИК, Новаци.