Македонија
13. October 2015 - 9:43

Директорите на ФЗОМ во работна посета на Хрватска

Директорот на Фондот за здравствено осигурување Сашо Стефаноски и директорот Орхан Рамадани денеска ќе престојуваат во еднодневна работна посета на Република Хрватска.

За време на посетата тие ќе остварат средби со Татјана Пендја Трупец, директор на Фондот за здравство на Хрватска и ќе реализираат работни состаноци со директори на неколку хрватски клинички центри и болници.