Балкан
29. March 2018 - 15:29

Заврши драмата пред зградата на српскиот Парламент

Вооружениот маж, кој со пиштол и бомба се закануваше дека ќе се разнесе пред зградата на Парламентот на Србија се предаде на полицијата.

Според српските медиуми 63-годишниот мажот е поранешен припадник на српската армија.