Македонија
3. February 2023 - 8:53

Затворен за сообраќај регионалниот пат Велес - Градско

Поради случени сообраќајни несреќи затворен за сообраќај патот Велес - Градско.

- Од 08:30 часот, поради сообраќајни незгоди, за сообраќај затворен регионалниот пат Велес - Градско, стои во соопштението од АМСМ.