Свет
16. August 2022 - 13:20

Во сообраќајна несреќа во Пакистан загинаа 20 луѓе

Најмалку 20 луѓе загинаа при судир на цистерна со нафта и патнички автобус во Пакистан.

По судирот возилата се запалија.

Шестмина патници ја преживеаја сообраќајната несреќа.