Македонија
26. August 2021 - 8:32

Во МНР промоција на новите базни станици по ДКП-а

Во просториите на Министерството за надворешни работи, денеска ќе бидат промовирани новите базни станици по ДКП-а.

Како што најавија од МНР, базните станици ќе бидат промовирани од министерот за надворешни работи Бујар Османи и од министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.