Македонија
7. December 2022 - 16:12

ВМРО-ДПМНЕ: Коалицијата Тачела да го реши проблемот со превозниците, по Ленин да се повлече и Сталин

Коалицијата Тачела обединета околу бизнис профитерските интереси функционира на дело.

По Ленин треба да се повлече и Сталин, односно наместо закани дека превозниците ќе се прегазат со специјална полиција, да излезе коалицијата Тачела со решение за јавниот превоз.

Коалицијата Тачела да го реши проблемот кои самите го креираа, неисплаќајќи им ги заработените средства на приватните превозници.

Скопје е жртва на бизнис интересите на коалицијата Тачела.

Цнетар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ