Македонија
30. јуни 2022 - 18:48

Владина седница вечерва

Од генералниот секретаријат на Владата информираа дека денеска, 30.06.2022 година (четврток) со почеток во 20:15 часот ќе се одржи 57- та седница на Владата на Република Северна Македонија.

По одржувањето на седницата Владата ќе ја информира јавноста.