Македонија
6. August 2016 - 17:43

Ве молам помагајте, ми ја нема сопругата - Маж од Струга моли за помош

Вчера во полициската станица во Струга 41-годишниот Х.А пријавил дека во на 24. 07. 2016 година  од домот во непознат правец се одалечила неговата сопруга 32-годипната Х.Ш.

Полцијата превзема мерки за пронаоѓањето на лицето.