Македонија
6. July 2022 - 21:27

Уште еден напаѓач со пиштол сликан кај Мавровка | ФОТО

Во инцидентот во кој попладнево се случи кај Мавровка додека демонстрантите се движеја кон МНР, а беа нападнати од група Албанци. Не едно како што првично беше објавено туку две лица извадија пиштол кон групата демонстранти. Првото лице за кое првично објавивме веќе е приведено во полициска станица Чаир.