Македонија
27. April 2018 - 8:45

Светскиот ден за безбедност и здравје при работа

По повод Светскиот ден за безбедност и здравје при работа денеска во Скопје ќе се одржи настан насловен „Безбедна и здрава генерација“.

На настанот на кој ќе се обрати министерката за труд и социјална политика Мила Царовска е во организација на Националниот совет за безбедност и здравје при работа, под покровителство на МТСП.