Живот
1. November 2015 - 11:13

Стефани плука по Ервин: Ти светнаа очите кога го виде, ти си геј!

Откако самата ја напушти куќата на Големиот брат по 40-тина дена поминати во неа, Стефани не престанува со оговарање.

Сите ми го дигаат притисокот, ми се гади шоуто. Ервин се спушти прениско, не може подолу. Најдобро му е веднаш да излезе од куќата.  Сто проценти сум сигурна дека е скриен хомосексуалец. Глуп е како столб. Си уфилмал дека му се допаѓа Барбара. Кој е тој лик кој толку ги сака жените, а нема ниту една фотографија со ниту една жена на социјалните мрежи. Јас му се допаднав дека сум машкуданка. Кога Јозефина влезе во куќата едвај и да ја погледна, а кога дојде Ѓорѓе, му светнаа очите – вели Стефани Баниќ.