Џет-Сет
31. October 2017 - 19:01

Состојбата е критична: Поради болеста желбата на Оливер нема да биде исполнета

Оливер Драгоевиќ се бори со ракот на белите дробови кој му бил дијагностициран летово, а болеста се повеќе зема замав. 
како што раскажал пријателот на Оливер, докторите на пејачот не му препорачуваат летање и патување поради висинската разчика. 
 
- Се радувам за концертот, знаете дека со вас бев и во Франкфурт сите овие години, се радувам и за овој концерт. Ќе се видиме на 11. ноември, ова им го порача Оливер на обожавателите, но се чини дека нема да му се оствари желбата