Џет-Сет
16. July 2015 - 9:32

Славната актерка личи на тинејџерка, а влезе во шеесетите

На Ели Мекфирсон годините ништо не и можат, таа има тело на кое може да и позавидат и девојки од 20 години.
 
Никогаш не би погодиле колку години има Секси Ели! Оваа плавуша уставри, наполни 51 година.
 
Витката манекенка има долги нозе и е висока 183 сантиметри.