Живот
13. December 2015 - 18:44

Се нашалиле со директорот со 3Д цртежи - Неговите реакции се урнебесни!

Сите знаеме што се 3Д цртежи и знаеме колку реални может да бидат. Имено, група на 3д сликари одлучиле да стават на тест реалноста на нивниот цртеж па одлучиле на се нашалат со директорот. Тоа не им било паметна идеја, но е многу смешна.
 
Тоа што тие направилче со автомобилот, скалите и масата ќе венатера да се насмеете до слзи. Погледнете што се случило: