Македонија
4. April 2016 - 8:35

Саем за вработување и пракса „Контакт“

На Факултетот за електротехника и информациски технологии (ФЕИТ) во Скопје денеска ќе биде отворен третиот Саем за вработување и пракса „Контакт“.

Саемот го организараат студентите од ФЕИТ и од Факултетот за информатички науки и комуникацики технологии (ФИНКИ).

„Контакт“ е отворен за сите студенти на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ кои преку бесплатни модули, ќе можат да ги подобрат своите вештини, да се запознаат со кариерните можности, како и да разговараат со претставници со компании кои ќе се претстават Саемот.