Џет-Сет
22. January 2016 - 20:34

Преслатко: Вака синот на Ѓоковиќ ја пречекува мама!

Јелена Ѓоковиќ испрати фотографија за поддршка на Новак.
Новак Ѓоковиќ, моментално е на турнир во Австралија, а сите кои навиваат за него можат да си ја сменат својата слика на социјалната мрежа Фејсбук со посебна апликација.
 
Тоа го направи и Јелена, со фотографија на која се гледа топлиот дом во кој го чекаат со синот Стефан и кучето.