Македонија
21. May 2022 - 18:46

Пожар во хотел „Буши“ во Скопје

Пожар изби во скопскиот хотел „Буши“. 

Според информации на 4NEWS, на терен се противпожарната бригада, како и брзата помош која им помага на лицата кои биле во хотелот и вдишиле чад.