Македонија
19. April 2024 - 12:29

Последни 4 дена од кампањата за претседателските избори

Течат последните 4 дена од кампањата за првиот круг од изборите за шеф на државата.

Кандидатите и денеска со набиена агенда.

Во продолжение дел од нивните пораки.