Македонија
3. јуни 2023 - 21:02

Поради одрон кај Љубаништа, прекинат сообраќајот на патот Охрид - Свети Наум | ВИДЕО |

 Поради одрон на патот во целосен прекин е сообраќајот на регионалниот пат Охрид - Свети Наум, кај селото Љубаништа. 

Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на овој регионален пат е од 19:15 часот.