Живот
18. јуни 2016 - 8:42

Погледнете како се забавуваат Англичаните на јахта - Забава или оргија?

Деновиве Англичаните се во ценарот на вниманието на европското фудбалско првенство во Франција, каде постојано прават инциденти и масовни тепачки. Но, не се сите од нив фудбалски фанови.
 
Овие туристи од британскиот остров се снимени на јахта во Магалуф, Мајрка. Погледнете како се забавуваат: