Балкан
6. April 2021 - 20:20

Почина новинарот Георги Коритаров

На 61 година почина еден од најпознатите новинари во Бугарија Георги Коритаров.

Веста ја соопшти директорот на бугарската Тв Европа на која Коритаров ја водеше емисијата Слободна зона неколку години. 

Една од неговите последни изјави ја даде за Сител Телевизија во петокот во Софија.