Џет-Сет
30. November 2015 - 14:41

По откритието дека Аркан е жив, ќерката на Цеца поминува најтежок период во својот живот

Анастасија Ражнатовиќ секојдневно своите фанови ги радува со фотографии од своите журки, разни дестинации каде била како и од домашната атмосфера.

Сепак, ако малку подобро погледнете, ниту на една од тие фотографии го нема нејзиното момче Костадин Терзиќ.

Тоа трае веќе некое време, па така на една од нејзините најнови фотографии осамна и коментар кој гласи: „Што раскинавте ти и Коста?“

Да потсетиме, одново се покрена приказната дека таткото на Анастасија, Жељко Ражнатовиќ Аркан е жив, Во прилог на тоа доаѓаат докази од луѓе од Србија кои ги истражувале чудните околности при кое е погребан, како Цеца не дозволила никој да се доближи ниту да го фотографира погребот, како и тоа кој се крие зад новото лице на телохранителот на Цеца.

Освен тоа за својот 18-ти роденден, синот на Цеца и Аркан Вељко во пијана состојба рекол:

-Тато е жив, ми купи Ролекс за полнолетство!