Здравје
6. February 2016 - 12:04

Паста за заби која ќе ги остави заболекарите без работа!

Новата паста за заби која прави чуда ја измислила Јапонката Казуе Јамагиши. Како што тврдат дел од професионалците од оваа гранка, со оваа паста одењето на заболекар ќе стане минато.
 
Оваа паста за заби, наводно, ги пополнува сите дупки и пукнатини и притоа ја обновува глеѓта.
 
Како функционира оваа паста за заби погледнете во следното видео: