Македонија
25. јуни 2020 - 12:06

Околу 130 нови позитивни на КОВИД-19

Според првичните и неофицијални информации на Сител денешниот број на новозаболени од КОВИД-19 ќе изнесува негде околу 130 од кои само половината се во Скопје.

Во Центрите за Јавно здравје сеуште пристигнуваат резултати од тестовите од сите лаборатории.