Македонија
21. May 2022 - 15:15

Нема поголеми задржувања за влез и излез на ГП Табановце

Нема поголеми задржувања на граничниот премин Табановце, информираа денеска од Министерството за внатрешни работи.

Според податоците на МВР во временскиот период од 17 часот од вчера, до 11 часот претпладнево, од државата на овој премин излегле 4.211 македонски државјани.

Во истиот период на ГП Табановце во државата вкупно влегле 6.615 лица.