Живот
6. November 2015 - 12:34

Нејзиниот мотив ќе ве шокира - Откриено зошто Стефани се врати во Големиот Брат

Стефани Баниќ во средата се врати во куќата на „Големиот брат“, а сега открила и зошто.

Мојот мотив беше – досадата во градот, немам ни скршена пара во џебот, ладно, немаш каде да излезеш, за се ти требаат пари, но и поради Зорица, била искрена Стефани.

Таа одлучила и да го искористи доаѓањето за да провоцира Ервин.