Живот
14. May 2017 - 10:58

Не можеа да се воздржат: Секс среде улица, предизвика бес кај мештаните/18+

Двајца туристи предизвикаат бес кај минувачките на тајландскиот остров Кох Самуа, зошто не можеа да се воздржат па имаа секс среде бел ден, на патот кој минува покрај една од најпосетуваните плажи.

Шокрианите мештани кои тука поминувале гледале порно во живо, бидејќи љубовниците воопшто не се потрудија да се скријат.

Овој настан предизвика без во јавноста, зошто се случи само ден откако двојка руски туристи се уапсени и казнети поради истата работа. И на овој развратен пар му се заканува апсење ако тајландската полиција ги идентификува.

-Ова е одвратно. Секој може да ги види и не се обидуваат да се скријат. Тоа е странско ѓубре, рече Винаи Јутмунг, човекот која на прави снимката.

Луѓето кои ја видоа снимката бараат апсење на оваа љубовна двојка.

-Треба да бидат уапсени и да се извинат поради навредата на нашата култура, гласи еден од коментарите.