Живот
9. November 2015 - 14:57

Напад на бес каков што не сте виделе до сега: Кој прави "хаос" во Големиот Брат

Сите знаат дека Зорица има кратки живци, поготово кога е во прашање однесувањето на Мирјана. 
 
Но ваков напад на бес никогаш немала и прашање е како се би завршило доколку не беа Тина и Големиот Брат да ја смират.
 
Проблем со Мирјана има и Стефани, која на секој начин пробува да ја спречи Мирјана во плукањето по дворот, што е и главната причина за бесот кај Зорица. Единствени кои немаат проблем во куќата се семејството Васиќи кои во целост ја подржуваат. Со тоа и тие се на удар на останатите станари кои се водат по:  Пријателот на мојот непријател е и мој непријател. 
 

Zorica pobesnela zbog Mirjane! #VelikiBrat

Zorica pobesnela zbog Mirjane! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Sunday, 8 November 2015