Бизарно но вистинито
14. July 2016 - 17:46

Најболното видео на сите времиња: Мислеа дека е смешно, но тогаш пиштолот пукна и...

Во време кога децата и младите растат со компјутери, видео анимацијата и монтажата за нив е навистина детска игра.

Ова весело друштво одлучило да направи видео скеч. Снимката почнува така што момчињаљта повикуваат две девојки во кујната, потоа еден од нив вади пиштол и и пука на девојката дирекно во глава!

Да, добро прочитавте! Сцената изгледа толку реално, што сме сигурни дека ќе се штрекнете кога ќе ја видите, но дури тогаш почнува хаосот во кујната.