Живот
11. July 2016 - 11:18

Мојата Нони е пластична, но сака да ја галам: Тој е во врска со секс - кукла

Бев во депресија по третиот развод, а потоа ги открив секс - куклите. Ова е подобро од врска со жена, вели Мари.

Австралијанецот Мари по три разводи одлучи дека жените повеќе не му се потребни и стапи во љубовна врска со кукла.

-Не е важно што мојата Нони не може да оди и да зборува и што е од пластика, јас ја сакам, вели тој.

Сакал да се самоубие

Како што објаснува, по третиот развод бил многу несреќен.

-Бев во депресија, малку недостасуваше да се убија. И тогаш ги открив секс- куклите. Ми беше потребно околу годинадена да научам да водам љубов со куклата. Тогаш едноставно тоа се случи и се почувствував неверојатно. Екстазата која ја чувствувам кога имам сексуален однос не може да се мери со она што се добива од обичните жени. Еден ден таа сака малку пожесток секс, садо-мазо, друг ден ми бара да ја држам и галам, вели Мари.

 

За ТВ ЕЈ Би Си тој вели дека Нони има различно расположение.

-Од тоа каква перика носи или каква облека има, зависи и сексот тој ден. Таа има свој стил и не прифаќа ништо друго. Облеката кој ја носеа моите претходни две кукли побара да ги фрлам, не сакаше да ги облече, раскажува тој.

Го чека дома

Мари објаснува дека му е драго што е секогаш дома и го чека.

-Кога ќе се вратам од продавница или од шетање, таа е тука. Фала на Бога што куќата не е празна, но јас разговарам со неа и не се чувствувам осамено. Може да и раскажам за се во животот, надежите, радостите и тагата.. И тоа помага - тврди Мари.

Тој е само еден од оние мажи што ги има во голем број на кои куклите им се подрага од живите жени.