Живот
13. December 2015 - 11:07

Мислеше дека го паркирал камионот на одлично место - А потоа следуваше шок!

Кога патувате со автомобил, во текот на денот или ноќта, веројатно највеќе се нервирате за тоа каде ќе паркирате. Овој човек мислеше дека го најде идеалното место за својот камион, меѓутоа трамвајот му ги наруши плановите и го преврте!
 
Погледнете го видеото...