Џет-Сет
21. July 2017 - 12:38

Лукас се снимал со новата девојка, сите зборуваат за она што го направил во видеото

Откако неколку дена помина со синот во Лозница, па во Црна Гора од каде објавуваше слики, Бранислава повторно е со Лукас.

Всушност, иако не присуствувала на неговиот настап во Белград во средата, најверојатно за да ги избегнат сите сликања и снимања, Бранислава наредниот ден повторно го поминала со Лукас.

Аца Лукас пеел во Мостар, а неговата девојка во еден момент не одолеала, па почнала да се снима. Кога видел што прави, Лукас ја гушнал и ја бакнал, тоа до сега не му се случило пред врската со Бранислава. Лукас никогаш не се однесувал така додека бил со Соња, тоа голем број на луѓе го приметиле.