Живот
1. February 2018 - 21:03

Купил куќа и едвај чекал да се всели – кога влегол внатре зажалил за сите пари

Карл Бетсон одлучил да го насамари идниот сопственик на неговата куќа, па му приредил едно непријатно изненадување.
 
Потрошил само две фунти, а се работи за скелет кој го поставил кај куќата, кој секако го извадил од памет новиот сопственик, но брзо дознал дека е шега.
 
За оваа шега дозна цел Интернет и стана хит.