Македонија
18. December 2017 - 8:34

Конференција на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност денеска ќе одржи Валоризациска конференција за презентација на своите активности.

Во рамки на конференцијата ќе бидат презентирани успешни приказни од програмите кои управува Националната агенција.

Присутните на конференцијата ќе можат да добијат јасна слика за можностите кои ги нуди програмата Еразмус + како и да споделат идеи за идни проекти.