Џет-Сет
23. February 2017 - 12:45

Јелена го изгуби спорот со Цеца на суд - Погледнете колкава сума треба да плати

Судењето помеќу Цеца и Јелена, поради тушба која ја поднесе Цеца во 2010 година конечно заврњи.
 
Јелена го загубила спорот па затоа ќе мора на Цеца да и исплати 650 евра плус судски трошоци, се вкупно околу 900 евра.
 
Потсетуваме дека Цеца ја тужела Јелена поради нанесување душевна болка поради писмото кое го објави на фејсбук.
 
-го прочитав писмото и ми предизвика голема болка и недоразбирања со семејството.Јас имам две деца кои не заслужуваат така да се пишува за нив и нивната мајка.Никогаш не сум одговарала на нејзините провокации ама овојпат решив случајот да му го препуштам на судот- било дел од изјавата на Цеца