Македонија
27. јуни 2022 - 19:36

Инцидент на Комисијата за европски прашања | ВИДЕО

Инцидент попладнево настана на Комисијата за европски прашања во Собранието.

Инцидентот започна кога претстедателот на Комисијата за еворпски прашања Арбер Адеми констатираше дека е усвоен дневниот ред на Комисјата по што пратениците на опозицијата дел од АА и ВМРО-ДПМНЕ се обидоа да ја прекинат  расправата по што агресвно реагираше претседателот на Комисијата.