Џет-Сет
31. March 2016 - 11:15

Фотографијата која ги расплака сите пријатели на Маринко Маџгаљ

Настаната е пред повеќе од 13 години, фотографијата говори за младоста и талентот на една генерација. Кога започнале првите проби за преставата „Шини“, новата генерација на таленитрани актери ги сочинуваше, Маринко Маџѓаљ, Никола Џуричко и Небојша Миловановиќ, под режисерската палка на познатиот македонски режисер Слободан Унковски.

Погледнете...