Џет-Сет
10. November 2015 - 15:06

Еве како изгледа професорот од хит-серијата Дамата со марама во реалниот живот

Кансел Елцин, турскиот актер кој го игра Мурат во Дамата со марама, новата хит-серија на Сител, е вистински шармер и во реалниот живот. 42-годишниот актер мами воздишки. 
 

Ново на Сител