Џет-Сет
13. April 2016 - 20:18

Експлицитни сцени: Еве како внуката на кралот на рокенролот доаѓа до слава!

Актерката Рајли Кио во серијата „The Girlfriend Experience“ глуми адвокат практикант без никакви скрупули и предрасуди.
 
Внука на Кралот, Елвис Присли, без проблем открива се во серијата која зборува за девојките кои студирањето го плаќаат работејќи како придружба.
 
Креаторите на серијата не сакале ништо да препуштат на имагинација, па така Рајли може да ја видите во голи и сурови сек-сцени.