БРЗА КУЈНА

Loading Video...

Кулинарското шоу “Брза кујна” се работи по ТВ формат на EndemolShine, се емитува од понеделник до петок во 17:00 часот.

Пријавете се за учество во квизот на: brzakujna@sitel.com.mk

Двајца натпреварувачи кои заедно со познатите кулинарски шефови Никола и Бобан треба да подготват храна за буџет од 500 денари поединечно.

Двата тима се поделени во тим на црвениот домат и тим на зелени пиперки.

Секој натпреварувач заедно со шефовите Никола и Бобан треба да подготват главно јадење и десерт со буџетот кои го имаат.

Натпреварувачите обезбедуваат намирници за шефовите кои претходно не знаат што е купено и за прв пат во емисијата имаат можност да дознаат што ќе зготват.

За одредено време тие треба да подготват главно јадење и десерт. Подготвената храна освен натпреварувачите ја дегустира и публиката која преку гласање ќе го одреди победникот во секоја емисија.

Водител: Сања Савеска

Пријавете се на brzakujna@sitel.com.mk