Македонија
29. September 2022 - 14:29

Без вода Индустриската зона Визбегово

Индустриската зона Визбегово попладнево од 14 часот е без вода поради дефект на водоводната мрежа на ул.„Јадранска магистрала“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефектот, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.