Македонија
24. August 2020 - 17:46

Без вода дел од селото Драчево

Без вода денеска од 17 часот се корисниците од селото Драчево.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради уличен дефект Ф-100мм на улицата „Солунска Глава“ бр.10.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.