Македонија
25. July 2016 - 10:45

Без електрична енергија утре делови од Центар

Без електрична енергија утре од 8 до 15 часот ќе останат корисниците од дел од улиците „Радњанска“, „Орце Николов“, „Отон Жупанчич“, „Мирослав Крлежа“ и „Антоние Грубишиќ“ во општина Центар.

По добиеното известување од ЕВН Македонија АД, РЦУК на Град Скопје соопшти дека прекинот на електричната енергија е поради технички зафати во електро-мрежата.