Македонија
25. December 2015 - 13:09

Без електрична енергија утре дел од село Виниче

Без електрична енергија утре во периодот од 10:30 до 13:30 часот ќе бидат дел од корисниците од село Виниче, во општина Гази Баба.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи, во понеделник 28 декември без струја во периодот од 8:30 до 16:00 часот ќе останат корисниците од селата Радуша, Орашје и Дворце, како и дел од корисниците од село Долно Свиларе, во општина Сарај.