Џет-Сет
30. August 2015 - 20:47

Без цензура: На Тамара и излегоа градите додека спиеше!

Тамара Џуриќ повторно се разголе во реалното шоу „Фарма“, но овојпат случајно. Додека спиеше и излегоа градите од деколтето.
 
Еден од фармерите кој беше покрај неа веднаш реагираше, и ги покри градите и и ја подигна маичката.
 
Погледнете го видеото...