Џет-Сет
18. November 2017 - 12:03

Адвокатот ја откри прчината за развод на Ана и Раста

После само година дена брак Ана и Раста одлучија да се разведат а пред неколку деена потпишаа и развод.

Нивниот адвокат откри што се случувало во канцеларијата каде се потпишувале документите за развод.

-Раста во полето за алиментација напиша дека ќе плаѓа 2000 евра а Ана бараше помалки, старателството го доделивме на мајката додека таткото ќе може да го гледа кога сака, но со претходна најава. Ана со ќерката ќе остане во станот каде досега живееја а Раста бара нов стан. Како причина за развод наведоа дека не се согласуваат со карактерите. Ова е еден од најмирните разводи кои сум ги видел- рекол адвокатот.